Välkommen till vår Manual! Vad kan vi hjälpa dig med?

Kom igång med Stratsys - för användare

Här finner du information kring hur du loggar in i Stratsys samt hur du navigerar dig runt

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Här hittar du många av de vanligaste frågorna runt Stratsys och svar på dessa.

Mitt Arbete och Kommunikationsytan

Här hittar du allt kring Startsidan, landningssida, Gadgets, Dashboard, Att-göra listan och Kommunikationsytan

Administration av Användare

Här hittar du information om hur du hanterar era användare och behörighetsgrupper

Vyer & Styrmodeller

Här kan du läsa om vyer, filter, filterinställningar, noder, kopplingar, konsolideringskedjor, nodegenskaper (ex. varför ser jag inte det jag ska).

Inställningar för noder

Här samlas information om inställningar för noder, såsom nyckelord, måttmallar, beskrivningsfält.

Rapporter

Här har vi samlat allt som rör Stratsys rapporter för dig som är administratör eller har behörighet att skapa/ändra rapporter.

Tilläggsfunktioner

Funktioner som du kan använda från många av våra produkter, exempelvis Formschecklistor och Do board

Övrig Administration

Övriga inställningar i administrationen för Globala administratörer

Administration i Plattformen

Information om Stratsys Plattform och dess administration

Guider för enklare användning

Här hittar du tips, produktfilmer och guider som hjälper dig i ditt användande

Integrationer

Här finner du integrationer som kan göras i Stratsys

Resursplanering

Här hittar du all information kring Resursplanering Grundskola i Stratsys.

Meetings

Här hittar du information kring Meetings